Huwelijk van A tot Z

Deze diashow vereist JavaScript.

YES WE DO!!!

La cantine du roi zorgt zowel voor drank

als voor het hapje tot het  buffet!

Toen we in 2014 startten met La cantine du roi, hadden we in het hoofd om de huwelijksreceptie te verzorgen. En zo hebben we er al heel veel mogen doen!

Maar van het één kwam het ander en ondertussen hebben we als catering bedrijf en weddingplanner al enkele unieke trouwfeesten mogen organiseren!

Van receptie, over het diner tot het avondfeest.

Zoek je iemand om, naast een cateraar van jouw keuze, de drank te verzorgen met een mobiele bar?
Yes we do!

Wil je graag een klein foodtruckfestival als thema?
Yes we do!

La cantine du roi aan het fornuis?
Yes we do!

Meer info? Contacteer ons

Weddingplanner, catering en een mobiele bar huren. Alles onder één dak dus!

Voor de volledige organisatie, de catering, alsook decoratie en uitrusting kan u bij ons terecht want wij zijn gediplomeerd Weddingplanner! Er zijn heel wat voordelen wanneer de weddingplanner eveneens de catering is en de mobiele bar heeft voor de huwelijksreceptie!

  • één aanspreekpunt: la cantine du roi

Geen misverstanden, geen tussenpersonen, één contactpersoon

  • de hele dag hetzelfde personeel

Geen overlapping van de ene groep met de volgende groep. Minder verplaatsingskosten, minder personeelskosten en een beter contact tussen u, uw genodigden en het personeel.

  • financieel voordeliger

Het bespaart u veel commissie’s. Niet alleen bespaart u op de weddingplanner maar eveneens op alle commissie’s die deze neemt op alle contracten! Zo kan je al besparen op de factuur van de huwelijksreceptie met of zonder de mobiele bar. Komt daar nog bovenop de commissie voor de catering en het personeel. Zeker het overwegen waard dus!