Foodtruck

Hoewel ons verhaal startte als mobiele bar, is het in de loop der jaren gegroeid. Door mijn passie voor het koken samen met de vele aanvragen, werden er algauw ook hapjes geserveerd. En zo ontstond deze charmante catering formule met onze Citroën food truck.

We kunnen het niet ontkennen, het foodtruck-verhaal is een ware hype zodra men denkt aan een feestje in de tuin of op locatie!

Een Foodtruck op locatie of aan huis

Voor de babyborrel en het communiefeest

Meer en meer feesten worden thuis georganiseerd. Het is gezellig informeel en het geeft een vrijheid aan u en uw gasten. Zo is een ontbijtbuffet of cupcake namiddag een super leuk idee voor de babyborrel. Een geurende espresso uit onze mobiele bar en heerlijk genieten!

Ook het communiefeest met de foodtruck op locatie is een leuk alternatief. Geen uren meer tafelen op restaurant maar een gezellig onderonsje met familie en dichte vrienden bij u thuis. Kiezen voor een foodtruck aan huis geeft u daarbij zoveel mogelijkheden! Denk maar aan een receptie met cava en hapjes of een brunch. Anderzijds kan u ook kiezen voor een tapas buffet, een kaasbuffet (met een heerlijk glas wijn!) of zelfs een dessert buffet.

Elk van onze gerechtjes en dessertjes zijn “homemade” en met de meest hoogwaardige seizoensgebonden kwaliteit producten bereid!

Tot slot, net zoals voor de babyborrel, kunnen wij voor het communiefeest de decoratie verzorgen. We hebben ook sympathieke bistro tafeltjes met de bijhorende stoeltjes of partytafels met enkele barkrukken.

Mobiele bar, foodtruck op locatie voor babyborrel, communiefeest en huwelijksfeest

Een foodtruck op uw huwelijk

Een huwelijksfeest “out of the box”! Een niet-alledaags trouwfeest! Midden in een tuin! Met verschillende foodtruck’s, een mobiele bar en voor elk wat wils!

Het moet voor ieder een onvergetelijke belevenis zijn!

En dat kunnen we samen met u in elkaar steken! Ik heb een opleiding weddingplanner gevolgd zodat ik jullie van begin tot eind kan begeleiden.

Kortom, wij hebben alles in huis voor de geslaagde babyborrel, leuk communiefeest en prachtig huwelijksfeest!

Hieronder nog even kort een opsomming van alles wat u van ons kan verwachten:

Ontbijtcatering

Een leuke alternatief voor de babyborrel.
Klik hier voor meer info.

Belegde broodjes

Traditionele broodjes in een nieuw kleedje. Van boterham driehoekjes over mini sandwiches tot luxe broodjes afgewerkt met heerlijke garnituur en originele presentatie. Klik hier voor meer info.

Tafel garnituur

Een versnapering op elke tafel geeft uw recepties een andere dimensie. Klik hier voor meer info.

Tapas en individuele hapjes

We stellen u een waaier aan hapjes voor. Benieuwd naar wat we kunnen? Klik hier voor meer info.

Buffetten

Bij ons kan u terecht voor al uw buffetten op locatie zoals voor het communiefeest. Klik hier voor meer info.