Mobiele bar

In 2013 droomde ik van een carrière switch. Door een idyllische foto van een mobiele bar die pronkte op een pleintje onder gigantische platanen, was de kogel door de kerk. Dit ging ik doen! Na een lange zoektocht van wel 9 maanden vond ik de ideale wagen! Hij geleek op dat ogenblik meer op de wagen van de Flintstones dan op een mobiele bar maar niks kon me tegenhouden! Nog eens 9 maanden later, april 2014, stond mijn prachtig gerestaureerde Citroën HY klaar om uit te rijden! Fier als een pauw en verbluft door z’n charme, kon ik eindelijk deelnemen aan ons eerste evenement, de Lifestyle tuinbeurs aan het kasteel van Ooidonk.

Sindsdien reizen we samen het land door van het ene feestje naar het andere event en geniet ik van elk moment samen met “mijn” cantine!

Mobiele koffiebar

koffiebar

Onze mobiele bar is uitgerust met een prachtige barista koffiemachine waarmee we u een overheerlijke koffie kunnen serveren. Tevens zijn we zeer fier op ons uitgebreid assortiment aan smaakvolle losse thee!

Tijdens de winterperiode schenken wij ook glühwein en huisgemaakte warme chocolademelk met Callebaut chocolade vanuit onze mobiele koffiebar.

Toch graag meer te weten over alle mogelijkheden? Mail ons

 

Mobiele champagnebar

Mobiele cavabar

mobiele cavabar

Sprankelende cava en champagne!

​Onze mobiele cavabar wordt ondertussen al door velen geliefd!

Want…

Ik durf te beweren dat wij een uitzonderlijk fijne cava in huis hebben!  Geserveerd in mooie kristallen glazen op een punt, zodat u lang kan genieten van de zuivere pareling.

Onze champagne halen wij rechtstreeks bij de champagneboer. Voor een kleine receptie hebben wij speciaal uitgewerkte formules. Klik hier om ze te ontdekken!

En laat gerust weten aan welk non-alcoholisch alternatief u de voorkeur geeft. Wij zorgen ervoor.

 

Onze mobiele bar wordt een Mobiele wijnbar

wijnbar

 Een receptie, een diner, een bedrijfs- of familiefeest, heerlijk genieten van een barbecue onder vrienden; er is altijd wel een gelegenheid om een lekkere fles wijn open te trekken. Elk jaar selecteren wij een rode, een witte en een rosé wijn. Hierbij laten wij ons steeds adviseren door één van België’s grootste wijnhandelaars. Natuurlijk is de waaier aan wijnen zo groot dat we de aangeboden wijn kunnen aanpassen naar elke culinaire beleving, elke smaak en elk budget indien u dit wenst! Schenkt u vanuit onze mobiele wijnbar liever een zelf gekozen wijn, dat kan ook. Wij rekenen u gewoon een kurkrecht.
Meer weten over onze mogelijkheden? Aarzel niet en stuur ons een mailtje! info@la-cantine-du-roi.be